Obsessed With SEO & SEM

June 11-13, 2018

10 years of search marketing success

See All You Get With An SMX Advanced Networking Pass

A Networking Pass provides outstanding value. Attend “Plus” sessions featuring case studies, best practices and search marketing solutions presentations from leading providers. Visit with market-defining exhibitors and sponsors, and attend any or all of the networking events to make industry connections.


SMX Meet & Greet

SMX Meet & Greet

Monday, June 12 – 6:00pm to 7:30pm

Start your SMX Advanced experience off right! Arrive early and join us on the Bell Harbor’s Rooftop Plaza for an informal evening reception with fellow attendees, speakers and invited guests.

SPONSORED BY:

BrightEdge
Bruce Clay, Inc.
Majestic


Janes logo

SPONSORED BY:

Bing
SMX

Panel & Group Discussion

Monday, June 12 – 7:30pm to 10:00pm

Olympic Sculpture Park
2901 Western Ave
Seattle, Washington 98109

Janes of Digital is a gathering for women who work in the search and digital space and want to support and encourage each other with a cocktail in hand. The event takes place at the Olympic Sculpture Park at 2901 Western Ave, and includes beverages, snacks and a discussion panel. All are welcome (this means you too men!) but space is limited, so make sure you pre-register (link coming soon to Pre-Register)! Here’s a recap from our last event:


SMX Expo Hall Reception

Tuesday, June 13 – 6:00pm to 7:00pm

The SMX Expo Hall Reception is a great way to meet established and up-and-coming vendors and to network and meet like-minded search marketers! Join us to talk, relax, have a drink and snacks while you visit with all of the market leading solutions providers in the Expo Hall. See the full list here. Network pass holders welcome.

SMX After Dark

SMX After Dark @ MoPop

Tuesday, June 13 – 8:30pm to 11:00pm

Join us for SMX After Dark at the Museum of Pop Culture (MoPop). There’ll be music, drinks, desserts, and plenty of time to explore the gallery exhibits.
All attendees will have access to Star Trek Exploring New Worlds, plus the “South Galleries” which includes the Science Fiction, Mystery and Horror exhibits.

Plus, we’ll also be hosting a special trivia game powered by the popular pub series “Geeks Who Drink”!

Trivia will start just after 9PM. Space is limited, so you’ll want to arrive early to form a team with fellow conference attendees, get a drink and be ready to crush the questions! *First 125 players to arrive get a special gift and other random prizes will be given to participating players. You’ll also still have time to explore the exhibits with your teammates after the game ends.

MoPop is located at 325 5th Ave N, in central Seattle. Please bring your badge to get in. Network Pass holders welcome. More info at the MoPop website: http://www.mopop.org/


Closing Night Bash

SPONSORED BY:

Moz

Wednesday, June 14 – 6:00pm to 11:00pm

End your SMX conference with a bang and join us at the Garage (1130 Broadway, Seattle, 98122) for the Closing Night Party sponsored by Moz. The party will include billiards, bowling, drinks, food and fellow attendees. Bring your badge to get in.

SMX Advanced – Tuesday, June 13, 2017

Time Solutions Session Tracks
7:30 AM-9:00 AM (1 hr 30 min) Registration
10:15 AM-11:00 AM (45 min) Expo Hall Grand Opening & Refreshments
11:00 AM-12:15 PM (1 hr 15 min) Solutions A

Advanced Remarketing All Day
Excel With Bing

12:15 PM-1:45 PM (1 hr 30 min)

Expo Hall Time

1:45 PM-3:00 PM (1 hr 15 min) Solutions A

Excel & Reporting Mastery
Excel With Bing


Solutions B

Five Ways to Go Beyond PPC Call Tracking: How Allstate and Suntrust Bank Maximize ROI
Invoca

3:00 PM-3:30 PM (30 min)

Refreshments & Expo Hall Time

3:30 PM-4:45 PM (1 hr 15 min) Solutions A

Search + TV = Wins
Excel With Bing

5:00 PM-6:00 PM (1 hr) Solutions A

Skinny on the Future of Bing
Excel With Bing

6:00 PM – 7:00 PM (1 hr)
SMX Advanced Expo Hall Reception
9:00 PM-11:00 PM (2 hr)

SMX Advanced – Wednesday, June 14, 2017

Time Solutions Session Tracks
8:00 AM-9:00 AM (1 hr) Registration
9:00 AM-10:15 AM (1 hr 15 min) Solutions A

Reaching Your Audiences Across Display, YouTube & Gmail
(9:00am – 9:30am)
Using Google Optimize to Test Changes to Your Site
(9:30am – 10:15am)
Learn With Google

10:15 AM-11:00 AM (45 min) Refreshments & Expo Hall Time
11:00 AM-12:15 PM (1 hr 15 min) Solutions A

Unleashing Machine Learning with Audiences, Attribution and Ads
Learn With Google

1:45 PM-3:00 PM (1 hr 15 min) Solutions A

AdWords Power Tools
Learn With Google


Solutions B

How To Maximize Performance From Your Paid Search Campaigns To Drive Calls That Convert

With Google’s updates to click-to-call ads and the continued growth of consumer commerce offline, search marketers need a better and more holistic way to optimize their paid search campaigns.

In this session, we will go over tactics for optimizing your paid search campaigns for call outcomes and how to make more strategic marketing decisions that help you improve metrics that matter to you.

Speakers: Guy Weismantel, Executive Vice President Marketing, Sundi Raman Director of Product and Engineering, Darlene Mate
Product Marketing Manager, Marchex

Marchex

6:00 PM- 11:00 PM (5 hours)

SPONSORED BY:


Network Online Before and During SMX Advanced 2017

The resources below will help you connect with others who have similar interests or work areas before you come to the show, so that you can have a successful conference network experience when you arrive. Check out these tools and ways you can share blog posts, photos and videos.


Facebook
Registered with an All Access pass? Join the official SMX Advanced event group. This SMX Advanced All Access attendee only Facebook group will allow you to easily interact with others before, during and after the show. Once the group launches, you’ll receive the link to request to join, and we’ll approve your request as quickly as possible. It’s a great opportunity to participate in discussions, questions and show announcements prior to arriving on site!

Join our Facebook SMX Fan Page to network with others, take part in conversations, and keep up with SMX news and announcements throughout the year.

Twitter
Twitter: SMX — Tell the world you’re coming to SMX by using the #smx hashtag on Twitter! You can also keep up before, during and after the conference by following our Twitter feed.

Google+
Google+ – Join our Google+ page to network with others, take part in conversations, and keep up with SMX news and announcements.

LinkedIn
LinkedIn: SMX — Member of LinkedIn? Join the SMX group and connect with others who are interested in our conferences.

Instagram
Instagram: SMX — Love taking photos? We’d love to see yours from the show. Follow Search Marketing Expo and share your photos by tagging them with #smx.

YouTube
Youtube: SMX — Make sure to check out the SMX YouTube channel for video clips from SMX!

See you online and at SMX Advanced in Seattle!


Tell me more about SMX Advanced!

Get insider announcements, exclusive offers and breaking news.

Back to Top