Las Vegas: November 18-19, 2015

The Cosmopolitan & Conference Center

SocialPro 2015 Agenda

Workshops


Pre-conference Workshops will run on Tuesday, November 17, 2015 at The Cosmopolitan & Conference Center.

Marketing Land SocialPro Agenda – Wednesday, November 18, 2015
Expo Hall Hours: 10:15am – 7:00pm

Time Content TrackPaid Social Track
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Keynote: TBA
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break & Expo Hall Time
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Social Video Survival Techniques The Social Ad Landscape: From Pinterest To Tumblr To LinkedIn To YouTube & Beyond
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Reacting To Real-Time Events: Socially Engaging In The Moment Advanced Facebook Ads: Ad Formats & Targeting Tactics That Sell On Facebook
2:45pm-3:15pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:15pm-4:30pm
(1 hr 15 min)
The Care & Feeding Of Facebook News Feed Advanced Twitter Ads: Next-Level Tactics For Driving Leads & Sales In Real-Time
4:30pm-5:00pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
5:00pm-6:00pm
(1 hr)
Measuring Up With Social Analytics
6:00pm - 7:00pm
(1 hr)
Expo Hall Reception

Marketing Land SocialPro Agenda – Thursday, November 19, 2015
Expo Hall Hours: 10:00am – 2:00pm

Time Spotlight TrackDeep Dive Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The Social Media Executive

Keeping The FTC Off Your Back In Social

How Great Content Feeds Great Social Media
Your Social Store: Boosting Retail & Ecommerce Through Pinterest, Facebook & Twitter
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Connecting With LinkedIn

YouTube Success Stories For Marketers

Periscope, Meerkat & The Advent Of Real-Time Video
Social Markup You Should Know
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
How To Crush It With Pinterest

Instagram Insta-Success

What You Need To Know About Snapchat
Integrating Social Media With Your Other Marketing Channels
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:00pm-4:00pm
(1 hr)
Social Tools Super Session