Seattle: June 20-21, 2016

The Bell Harbor Convention Center

SocialPro 2016 Agenda

Marketing Land SocialPro Agenda – Monday, June 20, 2016

Time ContentPaid Social
7:30 AM-9:00 AM
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00 AM-10:15 AM
(1 hr 15 min)
Keynote - TBA
10:15 AM-10:45 AM
(30 min)
Refreshment Break
10:45 AM-Noon
(1 hr 15 min)
Responsive Social Media: Reacting To Real-Time Events Facebook & Instagram Ads: Mobile Strategies That Boost Brands & Sales
Noon-1:30 PM
(1 hr 30 min)
Lunch, Expo Hall Time
1:30 PM-2:45 PM
(1 hr 15 min)
Streaming Success With Social Video Advanced Twitter Ads Strategies That Capture Audiences & Convert
2:45 PM-3:15 PM
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:15 PM-4:30 PM
(1 hr 15 min)
Decoding The Facebook News Feed The Role Of Social Ads In Your Overall Marketing Campaigns
4:30 PM-5:00 PM
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
5:00 PM-6:00 PM
(1 hr)
Social Tools Super Session Power Marketing With Pinterest
6:00 PM - 7:00 PM
(1 hr)
Expo Hall Reception

Marketing Land SocialPro Agenda – Tuesday, June 21, 2016

Time SpotlightDeep Dive
8:00 AM-9:00 AM
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00 AM-10:15 AM
(1 hr 15 min)
Keynote - TBA
10:15 AM-10:45 AM
(30 min)
Refreshment Break
10:45 AM-Noon
(1 hr 15 min)
What Your Social Data Should Be Teaching You

The Top 10 Paid Social Media Advertising Hacks Of All Time

TBA
Generating Social Conversions & Leads
Noon-1:15 PM
(1 hr 15 min)
Lunch, Expo Hall Time
1:15 PM-2:30 PM
(1 hr 15 min)
Instagram Insta-Success

What You Need To Know About Snapchat

Connecting With LinkedIn Ads
Credit Where Credit Is Due: Demystifying Social Attribution
2:30 PM-3:00 PM
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:00 PM-4:00 PM
(1 hr)
Measuring Up With Social Analytics