See All You Get With an
SMX East Expo+ Pass — It’s Free Until October 23!

An Expo+ Pass provides outstanding value.

  • Participate in Classroom and Solutions Track sessions, full-length presentations featuring case studies and internet marketing best practices conducted by leading solutions providers including Bing, Google, Amazon and more! See the complete list below.
  • Attend the keynote presentation: Search Marketers Are the Trailblazers in the Emerging MarTech Era by Scott Brinker, the editor of chiefmartec.com and chair of the MarTech Conference.
  • Meet the market-defining vendors. SMX East exhibitors include PPC management platforms, web analytics solutions, site development tools, search marketing agencies and a host of others. See the list of exhibitors and sponsors here.
  • Attend educational presentations in the SMX Theater. See the SMX Theater schedule.

You get all of this when you register prior to the conference – Free. Register Now.


SMX East Expo+ Agenda – Tuesday, October 24, 2017 – Expo Hall Hours: 12:00pm-6:00pm

Time Classroom Track Solutions Track
7:00am-9:00am
(2 hr)
Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The Art and Science of Bing Ads Automation
Excel With Bing

Mastering SEO Silos
Bruce Clay, Inc.

10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments
10:45am-noon
(1 hr 15 min)
Geek Out with Advanced (Yet Practical) Excel Tips for PPC
Excel With Bing

Advertising On Amazon: Reach And Engage A Qualified Audience
Amazon Marketing Services

Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall & SMX Theater Opens

Expo Hall
SPONSORED BY:

1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
The Value of Search: Powered by Bing Ads Insights
Excel With Bing

The Age of Search Beyond Keywords
LiveRamp

2:45pm-3:30pm
(45 min)
Refreshments & Expo Hall Time

Expo Hall
SPONSORED BY:

3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
Building a Bot with Bing
Excel With Bing

How Machine Learning is Changing the Content Game Right Now
Stone Temple Consulting

4:45pm-6:00pm
(1 hr 15 min)
Expo Hall Reception

SPONSORED BY:

 

SMX East Expo+ Agenda – Wednesday – October 25, 2017 – Expo Hall Hours: 10:00am – 4:00pm

Time Classroom Track Solutions Track
7:00am-9:00am
(2 hr)
Registration
9:00am-10:00am
(1 hr)
Keynote: Search Marketers Are The Trailblazers In The Emerging Martech Era

10:00am-10:45am
(30 min)
Refreshments, Expo Hall & SMX Theater Opens

Expo Hall
SPONSORED BY:

10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
AdWords in 2017: Audiences, Ads and the New AdWords Experience
Learn With Google

Advertising On Amazon: Reach And Engage A Qualified Audience
Amazon Marketing Services

Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall & SMX Theater Time

Expo Hall
SPONSORED BY:

1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
An Inside Look at Google Attribution
Learn With Google

SEO Evolution of Predictive Modeling and Simulation for Holistic Analysis
Iquanti

2:45pm-3:30pm
(45 min)
Refreshments & Expo Hall Time

Expo Hall
SPONSORED BY:

3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)

Reaching Your Audience Across Display & Gmail
Learn With Google

Turning More Clicks into Conversions with Google Optimize
Learn With Google



Tell me more about SMX East!

Sign up for breaking news and
exclusive offers.

Back to Top